Geen producten (0)
Geen producten (0)

Grohe Rapid SL inbouwreservoir

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Grohe Rapid SL inbouwreservoir

Grohe Rapid SL inbouwreservoir zonder bevestigingsset (planchet-/frontbediening) (hoogte 113 cm)

GROHE Rapid SL Installatiesysteem - kortere montagetijd voor een fluisterstille WC

Dit GROHE Rapid SL installatiesysteem biedt je tijdens- maar ook na de inbouw veel voordeel. Dankzij GROHE QuickFix® monteer je de WC snel en flexibel aan een vaste muur of in een systeemwand. Het systeem is TÜV-gekeurd en is met zijn belastbaar vermogen van 400 kg uiterst solide. De wandbevestiginsset 3855800M moet -als dat nodig is- apart worden bijbesteld. Eenmaal gemonteerd is het onderhoud dankzij het zwevende toilet en de onzichtbaar weggewerkte spoelreservoir snel en kinderlijk eenvoudig. Dankzij GROHE Whisper® is de WC fluisterstil en zorgt de GROHE EcoJoy® duospoeling voor een besparing op je water tot wel 50%. Alles wat je nog moet doen is een bedieningsplaat kiezen die bij jouw badkamer past en klaar ben je!

Belangrijkste kenmerken van de Grohe Rapid SL inbouwreservoir zonder bevestigingsset (planchet-/frontbediening) (hoogte 113 cm) (38528001):

GROHE Whisper® biedt geluiddemping t.b.v. de aangrenzende kamer. Met GROHE EcoJoy® bespaar je tot wel 50% op je waterverbruik en in je portemonnee Kortere installatieduur dankzij GROHE QuickFix® Dankzij Safety is het Rapid SL installatiesysteem zonder risico tot 400 kg belastbaar Snelle montage zonder gereedschap voor wateraansluiting, flexibele slang en revisieschacht. SpareFlush: nooit meer een spoelprobleem dankzij 3L extra spoelwater Met EasyConnect bevestig je de pneumatische slang eenvoudig tussen de bedieningsplaat en het afvoerventiel Met VarioPort heb je snel en eenvoudig je wateraansluiting voor elkaar Universeel toepasbaar - geschikt voor elke Grohe bedieningsplaat Snelle en eenvoudige montage dankzij slechts één afvoerventiel voor alle spoelfuncties