Geen producten (0)
Geen producten (0)

Wiesbaden 8mm NANO Profielloze inloopdouche Diverse Maten

€ 175,34 (exclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 228-484
Omschrijving

Wiesbaden Profielloze inloopdouche Diverse Maten 8mm NANO glas


Het glas is voorzien van een NANO coating, dit gaat kalkafzetting tegen en zorgt ervoor dat het glaswerk eenvoudig is schoon te maken en schoon te houden.

De inloopdouche wordt geleverd met 2 muurvasthouders en een afdichtingsstrip tussen de muur en de inloopddouche, tevens een stabilisatiestang van 1000mm die op elke gewenste maat is in te korten. 

De inloopdouche kan zowel op een douchebak als ook op een tegelvloer geplaatst worden, en is eenvoudig te monteren voor een 'doe het zelver' met de inbegrepen stap voor stap installatiehandleiding. Alle benodigde montage materialen welke benodigd zijn voor de installatie worden meegeleverd. 

U houdt uw badkamer optisch ruim met een inloopdouche. Kenmerkend voor een inloopdouche is dat het vaak gelijkvloers is en het douchegedeelte inloopvrij is. De badkamer wordt voorzien van een glazen wand waar u achter kunt douchen. Dit zorgt voor veel gebruiksgemak en creëert een ruimtelijk gevoel. CHS beschikt over een ruim assortiment inloopdouches in diverse uitvoeringen en afmetingen. Bekijk ons assortiment direct online.

Inloopdouche op tegelvloer of douchebak

Of u nu een tegelvloer of douchebak heeft, een inloopdouche kan op beide geplaatst worden en is ook nog eens eenvoudig te monteren. U ontvangt een handleiding die stap voor stap uitlegt hoe de inloopdouche geplaatst dient te worden. Tevens worden alle benodigde materialen meegeleverd. Dankzij het transparante glas geeft u uw badkamer een ruime en stijlvolle uitstraling. Onze inloopdouche verzenden wij in piepschuim en karton en worden door onze eigen transporteurs bij uw thuis geleverd. Zo weet u zeker dat uw aankoop in goede staat aankomt.