Geen producten (0)
Geen producten (0)
LAAGSTE PRIJSGARANTIE
Termopan Verticale radiator t20 diverse maten vlakke voorzijde T20 aansluitset recht T20 aansluitset haaks
1 2 3
 

Termopan Verticale Radiator T20 Diverse Maten, Vlakke Voorzijde

€ 141,80 (exclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 68-412
EAN code 984181608
Merk COPA/TERMOPAN
Merk Termopan
Omschrijving

Termopan verticale radiator T20

Luxe verticale radiator met vlakke voorzijde en gesloten zijpanelen, uitgevoerd in RAL9016 (wit).
De T20 bestaat uit 2 platen waarvan de voorzijde  vlak is, het vlakke gedeelte loopt door in de zijkanten en zorgt ervoor dat de radiator een strak design heeft. 

Voorzien van een middenaansluiting 3/4'' euroconus buitendraad met een hartafstand van 50mm.

De verticale radiator is 70mm diep, en de afstand van de achterkant radiator tot de muur bedraagt 35 of 50mm.(beugel kan op 2 manieren worden bevestigd)

Aan de achterkant zijn 6 strippen voorzien die in de muurbeugels vallen, zodat de radiator stevig en veilig aan de muur bevestigd is. 

Na het lassen van de radiator wat in een high tech proces wordt uitgevoerd met de A kwaliteit staal wordt elke radiator afgeperst op lekkages voor een 100% controle.

In de fabriek wordt de radiator voorzien van een anti roest behandeling waarna deze wordt voorzien van een zijdeglans laklaag in de kleur wit.

Aan de bovenkant is de radiator voorzien van 2 aansluitingen 1/2'' voor waar de meegeleverde ontluchter en blindstop in gemonteerd kan worden om de radiator eenvoudig te ontluchten.


Op deze radiator levert BOUW-IN 10 jaar fabrieksgarantie.

 
De verticale radiator wordt geleverd met:

 

  • Beugels voor wandbevestiging 
  • Bevestigingset bestaande uit houtdraadbouten + pluggen
  • Draaibare ontluchtingsplug 1/2''
  • Blindstop 1/2''


Bouwinradiatoren adviseert u bij deze verticale radiator een chroom onderblokset mee te bestellen. Haaks (leidingen vanuit de muur) of recht (leidingen vanuit de grond). Deze is volledig pasbaar en is afgestemd op deze radiator en garandeert zo dus de meest optimale werking. Hierbij worden ook de koppelingen geleverd voor koper/stalen buis 15mm en kunststof alupex buis 16mm.

De Termopan verticale radiator kan niet van bovenaf worden aangesloten, eventueel kunnen de leidingen achter de radiator lopen. (hier is voldoende ruimte voor)

 

Op deze Termopan paneelradiator levert Bouwinradiatoren 10 jaar fabrieksgarantie.